Szemüvegkeret - Cylinder Optika

Szemüvegkeret

Szemüvegkeret választása esetén ne essen pánikba, ha 1001 szemüvegkeretből kell választania, most segítséget nyújtunk hozzá, hogyan tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szemüvegkeretet. Bár hozzá kell tennem, hogy a legjobb megoldás az üzletben szakember segítségét kérni, hiszen egy szakmát hosszú évek óta gyakorló ember, se perc alatt meg tudja állapítani Önnek milyen szemüvegre és hozzá tartozó szemüvegkeretre van szüksége, ha a látás javítását, azaz szemünk egészségét és a funkcionalitást vesszük alapul. Miután ez megvan már ’’ csak ’’ a szemüvegkeret stílusát kell kitalálnunk. Ugye milyen egyszerűen hangzik? Pedig higgye el nem lesz az! Nem egy olyan sztorit tudnék mondani, amikor többszöri alkalomra sem tudott döntésre jutni a kedves kliens, szemüveg és szemüvegkeret kiválasztása során.

Először is, itt nem mennék bele abba a témába, hogy egészségügyi szempontból milyen szemüveget és lencsét kell választani, egyrészt mert nagyon részletesen kellene taglalni, másrészt érdemes azonnal szakember segítségét kérni. Ebben az írásban feltesszük már minden adott ahhoz, hogy csupán a szemüvegkeret kiválasztása maradjon hátra.

Szemüvegkeret méret, szín, márka?

Azonnal ez a 3 dolog jut vásárlóink eszébe, amikor a szemüvegkeretről kérdezem őket, mégis milyen elképzelések vannak. A szemüvegkeret méretét tekintve, figyeljünk rá, hogy magasságában és szélességében is arcformánknak megfelelőt válasszunk, azaz a keret ne legyen magasabban, mint a szemöldökünk és ne legyen szélesebb, mint az arcunk. Az orrnyergen feküdjön kényelmesen a szemüvegkeret, ezt leginkább a minél kisebb keretek tudják nagy biztonsággal nyújtani. Azonban még nem esett szó a szárról és a dőlésszögről és még jó néhány funkcionális kérdésről, szóval állításom igazolódni látszik, nem is olyan egyszerű és érdemes rögtön egy szakember tanácsát kikérni az üzletben.

Érdeklődjön szolgáltatásainkról, keressen fel minket!

Színét tekintve a szemüvegkeret öltöztethet, ha jól választjuk meg. Ruházkodásunk is közbe szól itt természetesen, mert van aki olyat keres ami beleolvad az öltözékébe, egyéniségébe, mintha csak egy plusz testrésze lenne a szemüveg, azonban van aki a feltűnőbb, hivalkodóbb szemüvegkeretet kedveli.

A szemüvegkeret / szemüveg márkájának kiválasztása talán a legegyszerűbb az egész folyamatban, hiszen a márkáknak stílusát, minőségét, megbízhatóságát jó előre tudhatjuk akár magunk nézünk utána, vagy szakember ajánlása esetén is.

Azt tudom tanácsolni szemüvegkeret választása esetén, hogy legyünk bátrak, próbáljunk fel minden egyes darabot ami tetszik, ne legyünk szégyenlősek, hiszen a szakember azért van az üzletben, hogy segítsen a választásban és jobb sok kérdést feltenni, mint otthon bánkódni, hogy a másik keret jobb választás lett volna.

A megközelítőleg 1500 darabos keret- és napszemüvegkészletünkben igyekszünk minden igényt kielégíteni legyen szó akár sportos, lazább, bevállalós vagy elegáns stílusról, különböző korosztályoknak. Leginkább német és olasz keretekkel dolgozunk.