Szemüveg - Cylinder Optika

Szemüveg

Milyen a jó szemüveg? Vagy inkább hogyan válasszunk szemüveget? A második talán a megfelelő kérdés feltevés, szemüveg vásárlás esetén. A végéről kezdeném a kérdéskört. Ne a szemüveg küllemét válasszuk meg elsőként és keressünk hozzá funkcióban megfelelőt. Bár ez az út is járható, de benne van a pakliban ebben az esetben, hogy beleszeretünk egy szemüvegkeretbe, azonban nincs bele való lencse. Emiatt érdemesebb először a hasznosságot és szemünk megfelelő védelmét figyelembe venni, majd pedig jöhet a szemüveg design-ja.

Távolra, közelre látó szemüveg? Üveg vagy műanyag lencse?

Amint megvan a pontos diagnózis, pontosan mi a gond a látásunkkal és hogy közel vagy távol látásra szolgáló, esetleg mindkettőt teljesíteni tudó szemüvegre van szükségünk, máris mehetünk a szemüveg szaküzletbe. Ott egy szakember azonnal meg tudja Önnek mondani, mi lesz a megfelelő választás. Kis valószínűséggel ugyan, de előfordulhat hogy adott esetben a  szemüveg / szemüvegek cserélése lesz a megoldás abban az esetben ha közel és távol látáshoz is segítségre van szüksége. Azonban valószínűbb, hogy egy bifokális lencsét fognak Önnek javasolni, mely egyben megtudja oldani mindkét problémát elkerülvén a szemüveg cseréivel járó fáradalmakat.  A bifokális szemüveg jelentése: két fókuszpontja van a bifokális lencsének, amivel vagy közelre vagy távolra láthat. Az olvasórész alul, a távoli rész felül található.

Érdeklődjön szolgáltatásainkról, keressen fel minket!

Az is előfordulhat hogy multifokális szemüveg a legjobb a választás. Ebben az esetben még kényelmesebb dolgunk lesz, ha meg tudjuk szokni ezt a szemüveget. Igen, meg kell szokni és nem mindenkinek megy egy könnyen. Ezért most adunk néhány tanácsot milyen kérdéseket érdemes megbeszélni a szakemberrel az üzletben.

  • Mivel tud többet a multifokális szemüveg a többi megoldásnál?
  • Milyen elven működik a multifokális szemüveg?
  • Hogyan kell használni a multifokális szemüveget?
  • Milyen kompromisszumokkal jár a multifokális szemüveg?
  • Mi a különbség az árban és minőségben különböző multifokális lencsék között?

Ami még probléma szokott lenni, hogy sokszor a fényviszonyok gyakori változása miatt, gyakran kell a napszemüveget és a látásjavításra szolgáló szemüveget cserélnünk. Azonban már erre is van megoldás, a fényre sötétedő szemüveg lencse kiváló választás lehet, hogy megoldódjon ez a gond is. Keressen minket az üzletben vagy weboldalunkon és kérje szakértőnk segítségét a választáshoz. Ha egy jó szemüvegre van szüksége, Cylinder Optika!

Szemüveg lencsék, szemüveg készítés

A szemüveglencsék keretbe csiszolása a legmodernebb automata csiszológéppel történik, mely biztosítja, hogy a szemüvegek maximális precizitással készüljenek el. Az általunk végzett látásvizsgálatra 3 hónapon belül és a szemüvegkészítésre teljeskörű garanciát vállalunk az elkészítéstől számított 1 éven belül és az esetlegesen felmerülő problémákat segítünk megoldani.

A magas precizitású technológiai megoldásnak köszönhetően önnek garantáltan egy minden igényt kielégítő terméket tudunk előállítani, hogy szemüvege ne csupán egyedi, hanem hosszú távon használható is legyen!